Arrangementer

Effektiv hverdag med bruk av KI-assistenten Microsoft Copilot for næringsdrivende og oppstartsbedrifter

Akademikerne næringsdrivende inviterer til gratis webinar om bruk av kunstig intelligens med nye Microsoft Copilot på norsk. Webinaret er skreddersydd for gründere og ansatte i mindre bedrifter, men er også relevant for andre som er interessert i å lære mer om temaet.
Tid:
24. jun. 18:00 - 19:00
Påmeldingsfrist:
24. jun.
Sted:
Webinar
Effektiv hverdag med bruk av KI-assistenten Microsoft Copilot for næringsdrivende og oppstartsbedrifter

Microsoft Copilot er en KI-assistent som er integrert i hele Microsoft 365-porteføljen, designet for å gjøre deg bedre forberedt, mer effektiv og hjelpe deg å utnytte ressursene dine fullt ut. I en travel arbeidshverdag, hvor vi er avhengige av å få mest mulig ut av de verktøyene vi har tilgjengelige, vil Copilot støtte deg i møter, e‑poster, presentasjoner, notater og mer. Denne assistenten er også norsk og gir raske svar på få sekunder, med lynraske resultater. Copilot lærer kontinuerlig for å bli enda bedre og forstå deg som bruker best mulig.

I dette webinaret vil vi gjennomgå mulighetene med Microsoft Copilot, hvilke sikkerhetstiltak som må være på plass før du tar i bruk verktøyet, og hvordan du kan dra nytte av denne digitale assistenten som er her for å bli. 

Læringspunkter

  • Gjennomgang av Microsoft Copilot og relevante eksempler på bruk av assistenten. Vi kobler sammen verktøyene underveis i presentasjonen for å demonstrere hvordan man bruker Copilot og hvordan kjøre spørringer («promtps») for å få de beste resultatene.
  • Hvordan bruke Microsoft Copilot i arbeidshverdagen – i henholdsvis Microsoft Outlook, Microsoft Teams, Microsoft PowerPoint og Microsoft Word.
  • Forstå hvorfor tilgangsstyring og sikring av ansattes informasjon er viktig før man tar i bruk Microsoft Copilot
  • Å effektivt benytte seg av Microsoft Copilot til å hente fram informasjon lagret i skyen

Om kursholder

Vemund Klausen er ansatt som bedriftsrådgiver i Serit Eltele. Han er kundeansvarlig for kunder i SMB-markedet og ansatt i avdelingen salg og marked. Som bedriftsrådgiver er det hans oppgave å hjelpe kundene å bli mer effektive i bruk av IT og teknologi. Som rådgiver er han opptatt av de langvarige og gode relasjonene med mennesker. Gjennom variert erfaring i teknologibransjen har han blant annet god kjennskap og kompetanse på Microsoftporteføljen og effektiv bruk av verktøyene som leveres.