Nyheter

Webinar: Eie, drive og overdra virksomhet

Tema er eierskap og eierskapsregulering for virksomheten. Du får en grunnleggende oversikt over ulike selskapsformer, og særlig vil forholdet mellom eierne, og viktigheten av avtaleregulering bli behandlet.

Webinar: Eie, drive og overdra virksomhet
Advokat Tore Jarl Hjelseth holder dette webinaret.
24. oktober, 2022 – Oppdatert 02. november, 2022

I grensesnittet mellom kommersielt samarbeid, ansettelse, lederskap, eierskap og personlige relasjoner ligger det viktige og praktiske temaer og dessverre konfliktstoff!

Kan for eksempel eierandelen fritt selges? Må den overdras om en aktiv eier vil slutte, eller trappe ned? Eller ved noens uførhet eller død? Og til hvilken pris? Hvordan kan man best forebygge konflikter, og regulere konsekvensene av mislighold? Dette er noen av problemstillingene som vil bli behandlet.

Disposisjon over foredrag 

Om kursholderen

Tore Jarl Hjelseth har vært forretningsadvokat i 25 år og har også arbeidet i domstolen og på Oslo Børs. Han driver i dag Hjelseth Advokatfirma, innen selskapsrett, arbeidsrett og kontraktsrett. Dette inkluderer foretaksetableringer, utvidelser, selskapstransaksjoner og rådgivning til eiere og ledelse – samt knyttet til avtaler mellom aksjonærer/​deltakere i SMB-segmentet. Han bistår også med konfliktløsning og tvister, og prosederer sivile saker for domstolen.