Video

Webinar: Effektiv hverdag med bruk av KI-assistenten Microsoft Copilot

Webinaret er skreddersydd for gründere og ansatte i mindre bedrifter, men er også relevant for andre som er interessert i å lære mer om temaet.

Webinar: Effektiv hverdag med bruk av KI-assistenten Microsoft Copilot
Foto: Surface/​Unsplash
25. juni, 2024 – Oppdatert 25. juni, 2024

Microsoft Copilot er en KI-assistent som er integrert i hele Microsoft 365-porteføljen, designet for å gjøre deg bedre forberedt, mer effektiv og hjelpe deg å utnytte ressursene dine fullt ut. I en travel arbeidshverdag, hvor vi er avhengige av å få mest mulig ut av de verktøyene vi har tilgjengelige, vil Copilot støtte deg i møter, e‑poster, presentasjoner, notater og mer. Denne assistenten er også norsk og gir raske svar på få sekunder, med lynraske resultater. Copilot lærer kontinuerlig for å bli enda bedre og forstå deg som bruker best mulig.

I dette webinaret vil vi gjennomgå mulighetene med Microsoft Copilot, hvilke sikkerhetstiltak som må være på plass før du tar i bruk verktøyet, og hvordan du kan dra nytte av denne digitale assistenten som er her for å bli.

Opptak av webinar fra 24.juni 2024

Læringspunkter

  • Gjennomgang av Microsoft Copilot og relevante eksempler på bruk av assistenten. Vi kobler sammen verktøyene underveis i presentasjonen for å demonstrere hvordan man bruker Copilot og hvordan kjøre spørringer («promtps») for å få de beste resultatene.
  • Hvordan bruke Microsoft Copilot i arbeidshverdagen – i henholdsvis Microsoft Outlook, Microsoft Teams, Microsoft PowerPoint og Microsoft Word.
  • Forstå hvorfor tilgangsstyring og sikring av ansattes informasjon er viktig før man tar i bruk Microsoft Copilot
  • Å effektivt benytte seg av Microsoft Copilot til å hente fram informasjon lagret i skyen

Om kursholder

Vemund Klausen er ansatt som bedriftsrådgiver i Serit Eltele. Han er kundeansvarlig for kunder i SMB-markedet og ansatt i avdelingen salg og marked. Som bedriftsrådgiver er det hans oppgave å hjelpe kundene å bli mer effektive i bruk av IT og teknologi. Som rådgiver er han opptatt av de langvarige og gode relasjonene med mennesker. Gjennom variert erfaring i teknologibransjen har han blant annet god kjennskap og kompetanse på Microsoftporteføljen og effektiv bruk av verktøyene som leveres.