Meld deg på årets høstkonferanse

Hvordan skal vi oppnå vekst og samtidig skape de grønne kunnskapsarbeidsplassene Norge og verden trenger? Statsminister Erna Solberg, Stein Lier Hansen (Norsk industri), Cilia Holmes Indahl (Nordic Impact) og Kari Sollien (Akademikerne) er blant foredragsholderne 17. oktober.

Meld deg på årets høstkonferanse
28. august, 2019 – Oppdatert 17. oktober, 2019

På konferansen møter du de nye gründerne som ser forretningsmuligheter i å løse klimautfordringer. Du får høre hvorfor det er smart å investere i bærekraftige forretninger og om nye veier til mer bærekraftig arbeids- og næringsliv. Denne formiddagen vil by på mange eksempler på kunnskapsbaserte løsninger for et grønnere samfunn. 

Vi trenger disse løsningene. Klimaendringer er av FNs generalsekretær kalt «den største utfordringen i dagens og morgendagens verden», og FNs klimapanel har gitt oss inngående kunnskap om klodens tilstand. 

På konferansen vil vi diskutere hvordan vi skal komme fra kunnskap til handling. Er vi utstyrt med den rette kunnskapen for å finne løsningene? Har vi kompetansen og virkemidlene vi trenger for å sette løsningene ut i livet? Og er samfunnet moden for endringer? 

Årets konferansierer, forskerne og selvtitulerte «bærekraftseventyrerne» Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen, vil lede oss gjennom programmet.

Meld deg på Akademikernes nyhetsbrev og følg Akademikerne på Facebook for de siste oppdateringene om foredragsholdere og program.