Nyheter

Christine Meling blir ny organisasjonssjef i Akademikerne

Hun kommer fra stillingen som avdelingsdirektør i Kunnskapsdepartementet. — Jeg gleder meg til å bli kjent med og å jobbe sammen med flinke folk i Akademikerne, både sentralt og i medlemsforeningene, sier Meling.
Christine Meling blir ny organisasjonssjef i Akademikerne
08. januar, 2019 – Oppdatert 08. januar, 2019

45-åringen har også arbeidserfaring som rådgiver/​gruppeleder i Energi Norge, forlagsredaktør i det Norske Samlaget og som forsker ved Gruppen for entreprenørskap og innovasjon ved NTNU. Av utdannelse er hun cand.polit fra NTNU.

- Jeg ser frem til å bidra i arbeidet med å fremme viktigheten av utdanning og kompetanse, og jobbe for et innovativt, fleksibelt og trygt arbeidsliv. Gjennom karrieren har jeg vært så heldig å fått med meg både prosess- og fagkunnskap fra ulike arenaer og fagmiljø, og har erfaring som jeg håper og tror kan bli nyttig å ta med seg inn i den nye jobben, sier Meling.

Den nye organisasjonssjefen vil blant annet ha ansvar for driften av administrasjonen, være styresekretær, generalsekretærens stedfortreder og ha ansvar for ett politikkområde, i tillegg til personalansvar for åtte medarbeidere. 

- Jeg er sikker på at vi får en dyktig, foroverlent og omgjengelig kollega, som vil gli godt inn i miljøet og som vil skape gode relasjoner til både styret og våre foreninger, sier generalsekretær Olav Ulleren.

Meling overtar stafettpinnen etter Anne Folkvord, og tiltrer stillingen i slutten av februar.