Nyheter

Arrangerer konferanse om kunnskap og bærekraftig vekst

Vi må knekke koden. Hvordan kan vi oppnå vekst som kloden tåler og de grønne kunnskapsarbeidsplassene Norge trenger? Statsminister Erna Solberg, John-Arne Røttingen (Forskningsrådet), og Kari Sollien (Akademikerne) er blant foredragsholderne under Akademikernes høstkonferanse 17. oktober. Meld deg på konferansen her.

Arrangerer konferanse om kunnskap og bærekraftig vekst
Akademikernes Kari Sollien, statsminister Erna Solberg og Forskningsrådets Jon-Arne Røttingen er blant foredragsholderne under Akademikernes høstkonferanse.
21. juni, 2019 – Oppdatert 28. juni, 2019

Tid: 17. oktober kl. 0830 – 1200
Sted: Christiania hotell, Oslo
Meld deg på konferansen

Klimaendringer er av FNs generalsekretær kalt «den største utfordringen i dagens og morgendagens verden», og FNs klimapanel har gitt oss inngående kunnskap om klodens tilstand. Hvordan kommer vi fra kunnskap til handling? Er vi utstyrt med den rette kunnskapen for å finne løsningene? Og hvordan oppnår vi vekst som kloden tåler? Dette er noen av spørsmålene som innrammer årets konferanse. 

Programmet er i støpeskjeen, men du kan melde deg på allerede nå. Begrenset antall plasser. 

Meld deg på Akademikernes nyhetsbrev (se nederst på siden) og følg Akademikerne på Facebook for de siste oppdateringene om foredragsholdere og program.