Nyheter

Åsmund Knutsen gjenvalgt i styret til SSP

Akademikernes representant i styret i Senter for seniorpolitikk (SSP), Åsmund Knutsen, ble på styremøtet i mai gjenvalgt som styremedlem i SSP.

Åsmund Knutsen gjenvalgt i styret til SSP
07. juni, 2017 – Oppdatert 13. desember, 2018

- Jeg synes det er interessant å sitte i SSP styret. Det er viktig både for samfunnet og den enkelte som ønsker at seniorer kan jobbe frem til oppnådd aldersgrense. Seniorer har mye å bidra med og arbeidsgivere må motivere og legge forhold til rette slik at denne ressursen blir nyttiggjort, sier Åsmund Knutsen.

Knutsen har sittet i styret i fire år som representant fra Akademikerne og er nå gjenvalgt for to nye år. Han har tidligere sittet flere perioder i styret i Akademikerne både som nestleder og styremedlem, samt mange år i hovedstyret i Tekna både som medlem og visepresident. Knutsen har også vært konserntillitsvalgt på heltid i Aker Solutions i flere år.

Senter for seniorpolitikk er et kompetansesenter som arbeider med stimulering og utvikling av god seniorpolitikk i arbeidslivet. SSP koordinerer og bidrar til samarbeid om seniorspørsmål med myndigheter, virksomheter, arbeidslivets parter og personalfaglige organisasjoner, samt initierer og støtter forskning innen fagområdet. Styret i SSP er satt sammen av representanter fra partene i arbeidslivet og forskermiljøer. Les mer om arbeidet til SSP på deres hjemmesider, www​.senior​poli​tikk​.no.